En Kort Affære

En forestilling med kortkunst og fortællinger

“Vi var 30 kolleger, som havde glæden af at være i selskab med Erik i en times tid. Erik er en gudsbenådet kortkunstner og historiefortæller. Vi havde mange magiske øjeblikke sammen, hvor Erik holdt os tryllebundet. Han er bare godt selskab. Kan varmt anbefales.”

Anne Albinus, Psykiatrisk Center Ballerup. Dec. 2021.

”En kort affære” er en lille intim forestilling, der varer en god times tid.

Forestillingen kan afvikles en hverdag hjemme hos dig, fredag eftermiddag i kantinen eller en aften i klubben. Publikum er dig, dine venner og familie, medlemmerne eller kollegerne.


Det hele foregår omkring et lille bord jeg selv har med, og da det nærmest er umuligt at skelne to kort fra hinanden på mere end 4 meters afstand, er publikumsstørrelsen begrænset til max 30, som kan sidde rimelig tæt omkring bordet i en 3/4-cirkel.

 

Forestillingen er bygget op af tre elementer:

• Erindringer og historier fra mit eget liv

• Kortkunst

• Oplæsning af små udvalgte tekster fra litteratur der betyder noget for mig.


Det er poesi, behændighed og fortælling. Satire, politiske perspektiver og glæden ved videnskab og historiens gakkede gangart giver humoren kant.

 

”En kort affære” er baseret på frivillig publikumsdeltagelse, for kortkunst lever kun i samspillet mellem mennesker omkring et bord. Eneste kendte bivirkning er eftertanker.

 

De tekniske krav indskrænker sig til, at alle har en stol at sidde på og at lyset er tændt.